Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Lekker Kaasje

Ons websiteadres is: http://lekkerkaasje.nl.

 

  • De bestelling kan op een huisadres binnen Nederland bezorgd worden.
  • Het is ook mogelijk om uw bestelling bij Lekker Kaasje op te halen.
  • Lekker Kaasje besteedt het bezorgen van de bestellingen uit aan PostNL. Onze bestellingen worden allemaal verzekerd verzonden.
  • Voor 16:00 besteld en betaald is de volgende dag verzonden. Wanneer u in het weekend een bestelling plaatst, verwerken wij deze op maandag.
  • De verzendtijd is een indicatie, geen garantie. Ook transportbedrijven kunnen onverwacht vertraging oplopen.
  • Is een artikel onverhoopt niet voorradig? Dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.
  • Met nationale feest- en gedenkdagen kunnen levertijden afwijken ten gevolge van de dienstregeling van PostNL.

Denk hieraan bij uw bestelling voor Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Vader- en Moederdag, Sinterklaas,

Kerst en Oud & Nieuwjaar.

  • Lekker Kaasje is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door u foutief opgegeven adres.
  • De kaas die Lekker Kaasje levert hoeft niet gekoeld vervoerd te worden. Bij onze boeren kilootjes of pondjes en vacuümverpakte kaas voldoet onze kartonnen verzenddoos. De vacuümverpakte kaas kunt u ten minste 4 weken bewaren in de koelkast.
  • Lekker Kaasje is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het onjuist invullen van de leeftijd.

Bij Lekker Kaasje handelen wij uw bestelling met de grootste zorg af, zodat u of diegene die u gaat verrassen kan genieten van een geweldige kaasbeleving.

Heeft u vragen? Bel dan naar 0172-650333 of mail naar info@lekkerkaasje.nl

Bestelling niet naar wens verlopen?

Het kan onverhoopt voorkomen dat de verzending van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Indien een product beschadigd of niet met de gewenste kwaliteit is ontvangen, dan vernemen wij dat graag zo snel mogelijk. Stuur een mail met foto van het incourante product, uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van het geschenk, naar info@lekkerkaasje.nl en wij gaan het voor u oplossen.

Retourneren

Uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen kunnen de voedingsproducten niet worden geretourneerd. Wanneer u bepaalde NON-FOOD producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons terugsturen. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wenst u hier gebruik van te maken, dan kunt u contact met ons opnemen via info@lekkerkaasje.nl.

NON-FOOD producten kunnen worden teruggezonden mits deze binnen de zichttermijn wordt teruggestuurd, in de onbeschadigde, niet beschreven en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele (fabrieks)verpakking en compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is. Nadat de producten in de juiste staat door ons retour zijn ontvangen, zullen wij er zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het volledige orderbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten van ons terug ontvangt.